KoskiGolf junioreiden SM-kulta vei saunailtaan – pelaaja Krista Junkkari: ”Vasta viikonlopun jälkeen sisäistin saavutuksen”

14.8.2018

KoskiGolf juniorit voittivat perjantaina 3.8.2018 Golfin junioreiden Suomen mestaruuden. Kahden vuoden projekti päättyi kultajuhliin.

Golfseura Koskigolfin juniorit kisailivat viime viikolla keskiviikosta perjantaihin Golfin junioreiden SM-joukkuekilpailussa. Finaalipäivänä voitto tuli kuin tulikin Lohjaa vastaan pistein 4-2. Joukkuejohtaja Miika Meier kertoo tunnelmia reilu viikko voiton jälkeen.

-Olihan se hieno tunne, kun sieltä kultamitali tuli. Näin joukkuekapteenina en voi muuta kuin olla ylpeä pelaajista, jotka tulokset tekivät, Meier sanoo.

Joukkue on tehnyt paljon töitä kahden vuoden aikana ja voitto on vähintäänkin ansaittu.

-Olemme tässä kahden vuoden aikana rakentaneet polkua maalia kohti, joka on Suomen mestaruudesta kisaaminen ja sen voittaminen. Olemme myös kasvattaneet joukkueen sisäistä yhteishenkeä.

Krista Junkkari, 18 oli yksi joukkuelaisista, joka oli nostamassa pokaalia paikanpäällä. Krista kommentoi voiton jälkeisiä ajatuksia.

-Oli mahtavaa voittaa kisa kokonaisuudessaan joukkueena ja juuri tällä kokoonpanolla. Itse en tosin henkilökohtaisesti tehnyt ratkaisevaa suoritusta finaalipäivänä, mutta jokaisen panostus tarvittiin. Oikeastaan vasta viikonlopun jälkeen tajusin mestaruuden olevan totta.

Kruunauksen jälkeen 9. henkinen joukkue valmentajineen riensivät porukalla saunailtaan juhlimaan Suomen mestaruutta.

-Kun mitalit olivat kaulassa ja päivä kisojen osalta taputeltu, lähdimme saunomaan ja taidettiin siinä pitsatkin tilata, joukkuekapteeni naureskelee.

Tulevaisuudessa KoskiGolfin juniorijoukkue hajoaa osittain, sillä osa pelaajista lähtee jatko-opiskeluihin ja osa armeijaan. Voittoon on hyvä lopettaa.