100v kalenteri

24

Kouvolan Helluntaiseurakunta

Siunattua Joulua
Tänään juhlimme Kouvolan yhteistä joulujuhlaa klo 11:45 alkaen Kouvolan Helluntaiseurakunnassa, Kalevankatu 20.

Saamme juhlia tänään neljännen kerran kaupungin yhteistä joulujuhlaa jouluaattona. Juhlamme on avoin kaikille Kouvolan kaupungin asukkaille, niin lapsille kuin aikuisillekin. Juhlamme koostuu musiikista, jouluruuista, joulun sanomasta ja kiireettömästä yhdessä olosta.
Valmisteluista saamme kiittää hyviä ja avuliaita kaupungin asukkaita ja yhteistyöjärjestöjä: Ilman heidän panostaan tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta.
Joulupöydän tuotteet olemme pääsääntöisesti saaneet lahjoituksina jo vuosia. Kiitämme lahjoittajia ja toivomme heille runsasta siunausta.
Tämän vuoden juhlan vastuuhenkilöinä ovat olleet Soile Olkkonen ja Mika Hagert.

Kouvolan Helluntaiseurakunta
Kouvolan Helluntaiseurakunta on perustettu vuonna 1930 ja on osa Suomen helluntaikirkkoa. Olemme hengellinen koti yli 300:lle jäsenellemme. Raamattu on oppimme sekä uskomme peruskallio. Uskomme, että Jeesus Kristus on pelastanut meidät ja sovittanut syntimme Golgatan ristillä.
Uskomme, että Hänen uhrauksensa kautta sinulla ja minulla on mahdollisuus iankaikkiseen elämään. Voisimme tiivistää ydinsanomamme Johanneksen evankeliumin kolmanteen lukuun ja jakeeseen 16:
”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”

Halutessasi voit tutustua toimintaamme; www.kvlhelluntaisrk.fi

Suur-Kouvola alueella toimii 7 helluntaiseurakuntaa: Elimäki, Inkeroisen, Kuusankoski, Kouvola, Tuohikotti, Valkeala ja Voikkaa.
Lisäksi Korian ja Kausalan rukouspiirit. Toimintaan voit tutustua heidän omilta nettisivuiltaan.

Joulun sanoma:
Minä ilmoitan teille hyvän sanoman suuresta ilosta, joka on tuleva kaikelle kansalle. Teille on tänään syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra.

Hyvää Joulua toivottaa Kouvolan Helluntaiseurakunta

 

Pin It on Pinterest