Luodaan yhdessä sisältöä Kouvolan seudulle!

14.11.2017

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoima, ESR-rahoitteinen Uusi tapa toimia -hanke käynnistyi huhtikuussa 2017. Hankeaikana Kouvolan alueelle kehitetään, hankkeen nimenkin mukaisesti, uusia tapoja toimia. Yksi tärkeimmistä, hankeaikana kehitettävistä toimintatavoista on paikallisille yhdistys- ja yhteisöllisille toimijoille suunnattu, asukaslähtöisesti toimiva, oma media.

Kesän aikana Kaikumedia nimen saanut kansalaisten oma media virittää Kouvolan seudun toimijat samalle taajuudelle. Yhdistysten ja asukkaiden kanssa perustettava media kokoaa yhteen paikkakunnan äänet, kuvat ja kuulumiset. Median kautta voi tiedottaa tapahtumista, tilaisuuksista ja omasta toiminnasta yleisesti. Esimerkkeinä tulevista tuotannoista mainittakoon muun muassa Kuusaan Radion äänilähetykset ja Impuls Kouvolan liikuntavinkit, joita välitämme säännöllisesti. Kouvolan seudun kylille, asukas- ja kyläyhdistyksille tarjoutuu mahdollisuus esittäytyä Kaikumedian kautta ”kuukauden kylä” -sarjassa.
Media avataan 25.11.2017 Kouvolan Porukkatalolla suoran lähetyksen muodossa klo 12-15 välisenä aikana.

Tule mukaan paikan päälle tai seuraa lähetystä.Tule nyt tekemään mediaa kanssamme oman yhdistyksesi, kyläyhteisösi, korttelisi, kaveriporukan tai asukasaktiivien osalta! Mukaan lähteminen ei maksa mitään, etkä tarvitse omaa mediakalustoa tehdäksesi mediaa kanssamme.
Yhdistysten median tuottajat huolehtivat koulutuksesta, välineistä ja luotujen sisältöjen levityksestä.

Liity Kouvolan kansalaistoimittajien komeaan rivistöön!
Tiedustelut: [email protected], puh. 040 590 5655

 

Kaikumedian tuottajana häärii Uusi tapa toimia -hankkeen projektipäällikkö, Tanja Rautavirta apunaan työssäoppija Sini Hailla (KSAO)
Kouvolan mediamajan kanssa teemme tuotannoissa yhteistyötä. Mediamajan toimintaa koordinoi Tuomo Mannonen.
Uusi tapa toimia -hanke päättyy 31.12.2018, jonka jälkeen pyritään kuitenkin siihen, että Kaikumedia jatkaa kulkuaan, toivottavasti työllistäen samalla nuoria paikallisia osaajia.

Näkemisiin, kuulemisiin, kuvaamisiin ja näihin tunnelmiin,

 

Tanja, Kaikumedian tuottaja

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest