Mikä Kaikumedia?

Kaikumedia on yhteisöllinen verkkomedia, jonka sydän sykkii Kouvolassa.
Kaikumedia tuotetaan Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoiman ESR-rahoitteisen Kaiku – osallisena Kouvolassa -hankkeen tuella. Kaikumediaa tehdään tällä hetkellä sekä Parik-säätiön tiloissa Hemmintiellä että elokuusta 2020 eteenpäin taas myös Mediamajalla, Kouvolan pääkirjastolla. Toiminta pyritään vakinaistamaan kevään 2021 aikana.

Kaikumedia on kouvolalaisten yhdistysten viestintätarpeisiin vuonna 2018 perustettu verkkomedia. Kaikumedia työllistää paikallisia nuoria ja tarjoaa työkokeilu- sekä harjoittelupaikkoja median ja digitoiminnan saralla. Toiminnan tavoitteena on tutustuttaa nuoria ja maahanmuuttajia yhdistystoimintaan media-, viestintä- ja digipalveluiden avulla.

Kaikumedia toteuttaa yhdistyksille ja muille yhteisöllisille tahoille mm. videoesittelyitä, some- ja viestintäkoulutusta, livestriimausta ym. ja julkaisee niitä kanavissaan. Yksittäiset toimijat, kansalaistoimittajat, yhdistykset ja muut yhteisölliset tahot sekä verkostot voivat toimittaa myös omia valmiita juttujaan Kaikumedian kanavissa julkaistaviksi.

Kaikumedia julkaisee sisältöjä omilla verkkosivuillaan www.kaikumedia.fi sekä somekanavillaan Instagramissa, Facebookissa sekä Youtubessa.

 

Lisätietoja

Uravalmentaja Tanja Rautavirta, Pohjois-Kymen Kasvu ry.
p. 040 590 5655
s-posti: info@kaikumedia.fi

 

Pin It on Pinterest