Mikä Kaikumedia?

Kaikumedia on yhteisöllinen verkkomedia, jonka sydän sykkii Kouvolassa.
Kaikumedia tuotetaan Pohjois-Kymen Kasvu ry:n hallinnoiman ESR-rahoitteisen Kaiku – osallisena Kouvolassa -hankkeen tuella. Kaikumediaa tehdään tällä hetkellä sekä Parik-säätiön tiloissa Hemmintiellä että elokuusta 2020 eteenpäin taas myös Mediamajalla, Kouvolan pääkirjastolla. Toiminta pyritään vakinaistamaan kevään 2021 aikana.

Kaikumedia on kouvolalaisten yhdistysten viestintätarpeisiin vuonna 2018 perustettu verkkomedia. Kaikumedia työllistää paikallisia nuoria ja tarjoaa työkokeilu- sekä harjoittelupaikkoja median ja digitoiminnan saralla. Toiminnan tavoitteena on tutustuttaa nuoria ja maahanmuuttajia yhdistystoimintaan media-, viestintä- ja digipalveluiden avulla.

Kaikumedia toteuttaa yhdistyksille ja muille yhteisöllisille tahoille mm. videoesittelyitä, some- ja viestintäkoulutusta, livestriimausta ym. ja julkaisee niitä kanavissaan. Yksittäiset toimijat, kansalaistoimittajat, yhdistykset ja muut yhteisölliset tahot sekä verkostot voivat toimittaa myös omia valmiita juttujaan Kaikumedian kanavissa julkaistaviksi.

Kaikumedia julkaisee sisältöjä omilla verkkosivuillaan www.kaikumedia.fi sekä somekanavillaan Instagramissa, Facebookissa sekä Youtubessa.

 

Lisätietoja

Uravalmentaja Tanja Rautavirta, Pohjois-Kymen Kasvu ry.
p. 040 590 5655
s-posti: info@kaikumedia.fi

 

Näin toimitat sisältöjä Kaikumediaan

1. Ota yhteyttä Kaikumedian tuotantoon, sähköpostilla: info@kaikumedia.fi tai puhelimitse: 040 590 5655 ja kerro idea jutuksi / sisällöksi.
2. Laadi lyhyt käsikirjoitus siitä, mitä jutun on tarkoitus käsitellä. Päätä samalla missä muodossa sisällön toimitat (blogiteksti ja kuvat, video vai ääni).
3. Lainaa sisällöntuotantoon tarvittavat välineet Mediamajalta, varaukset ja tiedustelut puh. 020 615 1333. Huomaathan, että älypuhelimella pystyt myös äänittämään ja kuvaamaan.
4. Sovi haastattelut ja muut sisällöntuotantoon tarvittavat järjestelyt
5. Kuvaa, äänitä ja/tai kirjoita tarvittava materiaali.
6. Varaa aikaa tekniseen tukeen Mediamajalta, mikäli et ole ennen editoinut ääntä tai videota. Tekstin ja siihen valitsemasi kuvat voit toimittaa suoraan Kaikumedian tuotantoon: info@kaikumedia.fi.
7. Muokkaa (editoi) materiaalisi valmiiksi ja toimita Kaikumedian tuotantoon.
8. Kaikumedia kuittaa materiaalisi ja kertoo sinulle sille suunnitellun lähetysajan.

Pin It on Pinterest