Virta

“Pääsiäisen vihreys, ja kevään valoisuus,ne me tulemme ansaitsemaan meneillään olevasta tilanteesta huolimatta, ja nimenomaan vallitsevan tilanteen ansiosta.Me nimittäin selätämme tämän tilanteen kenties yhtä ryminällä, kuin olemme tähän joutuneetkin!” -Tom Horstio,2020 Vesiväri paperille Tom Horstion poikkeusajan aforismiteoskokoelman teos nro 17.

“Synkkyyttä,kärsimättömyyttä,hiljaisuutta,epätoivoa,ja odotusta.Sitä tämä on nyt, ja sitä meidän tulee nyt kärsivällisesti, ja rauhoittuen tehdä,nimittäin odottaa.Elämme nyt eräänlaista Pääsiäislauantaita, joka on hiljaisuuden, ja odotuksen päivä!” -Tom Horstio,2020 -Puuväri paperille -Tom Horstion poikkeusajan aforismiteoskokoelman teos nro 14.

“Se, että tämä kaikki tapahtuu Pääsiäistä edeltävänä aikana, joka on kärsimysaikaa,ei ole sattumaa, ja kuten tiedämme, ja muistamme,se päättyi onnellisesti.Niin tämäkin tilanne aikanaan!” -Tom Horstio,2020 Puuväri paperille Tom Horstion poikkeusajan aforismikokoelma,teos nro 11.

Monet yritykset ja koulut pystyvät nykyään tarjoamaan etätyömahdollisuuksia. Etätöitä voidaan tehdä esimerkiksi tietokoneella, puhelimen avulla tai ihan vain tekemällä tehtäviä paperille. Nykyään on myös yrityksiä, missä työntekijät työskentelevät koko ajan etänä, tästä esimerkiksi, vaikka puhelinmyyjät ja kirjanpitäjät. Tänä päivänä melkein kaikki koulun kurssitkin voidaan suorittaa etänä kotoa käsin. Juuri nyt, poikkeuksellisena aikana, etätöitä tehdään entistä […]

Valetusta tinasta näkyy odotusta, vaikka kohta on Pääsiäinen, eikä mikään uusivuosi, mutta nyt on uusi tilanne, joka myös aikanaan on vanha tilanne, vaikka nyt odotus tuntuukin tuhannelta vuodelta. Jokaisen oven takana odotetaan ulospääsyä, ja vielä koittaa päivä, jolloin ovet ovat avoinna jälleen maailmaan. Maailmaan, joka ei ehkä ole enää sama kuin ennen, mutta avautuvat kuitenkin […]

Kouvolan seurakunta järjestää lapsiperheille pääsiäispuuhaa Keskuskirkolla huhtikuussa. Molemmissa tapahtumissa on tarkoitus kulkea omatoimisesti oman perheen kanssa ulkona ja pitää riittävää turvaväliä muihin osallistujiin. Pääsiäisikkunat kertovat kauniisti pääsiäisestä Raamatun pääsiäiskertomus on havainnollistettu kauniina asetelmina Keskuskirkon ikkunoille 4.-16. huhtikuuta. Pääsiäisikkunoihin voi tutustua kurkkimalla kirkon ikkunoista sisään, omaan tahtiin. Ikkunoiden äärellä aikuinen voi kertoa pääsiäisen tapahtumista lapsille. Tipurata […]

Kuusankoskella järjestettiin 13.-15.3.2020 Tallinmontussa käsityötapahtuma, jossa oli mm. työnäytöksiä, sekä näyttely jossa oli esillä jäsenien käsitöitä laidasta laitaan, tässä poimintoja näyttelyn annista.

Henri päätti ryhtyä 4H yrittäjäksi, videolla hän kertoo fiiliksiään aiheesta

Jos kantaa liikaa ja liian paljon katkeruutta,elämä närästää kuin tulivuoren laava korventaisi kehoa ja mieltä. Lääkkeeksi tuolloin auttaa vain uuden alun mahdollistaminen itselle, ja menneen kaunan taakse jättäminen. Tom Horstio, 2017, akvarelli paperille Horstion ensinäyttelyn “Mielenrauhaa” yksi merkittävimmistä teoksista, joita oli yhteensä 11. Teos oli esillä Tom Horstion ensinäyttelyssä “Mielenrauhaa” Heinäkuussa 2017 Kouvolan Papulaari -kahvilassa.

Hae sisältöjä

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest