Mediamaja tukee Kouvolan kansalaistoimittajia

16.11.2017

Kaikumedia tekee tiivistä yhteistyötä Kouvolan yhteisöllisen Mediamajan kanssa. Mediamaja antaa digineuvontaa, kuten tietokoneen, tablettien ja älypuhelimien käytön opetusta sekä auttaa asiakasta jokapäiväisten digitaalisten palvelujen käytössä. Mediamajassa voi myös digitoida diakuvat, negatiivit, C-kasetit, VHS-kasetit ja vinyylit. Kaikumedian kansalaistoimittajat voivat käydä Mediamajassa hiomassa toimittajan taitojaan ja uudistaa samalla edustamiensa yhteisöllisten tahojen viestintään tämän päivän tarpeisiin vastaavaksi.
”Mediamaja on yhteisöllinen tila Kouvolan pääkirjastossa, jossa järjestetään tapahtumia, luentoja, konsertteja, mediakasvatuksellisia työpajoja oppilaitoksille ja erilaisille ryhmille sekä annetaan henkilökohtaista opetusta mm. videon- ja kuvankäsittelyyn sekä musiikin äänitykseen ja miksaukseen. Tiistaisin ja torstaisin Mediamaja toimii keskustan alueen nuorisotilana.”
Teksti osittain lainattu: https://www.kyyti.fi/palvelut/tietoa-mediamajasta

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest