Pelastuskoira Hilkka esittäytyy

27.12.2017

Kaikumedialla on ilo tutustuttaa teidät Hilkkaan. Hilkka, oikealta ristimänimeltään Suhteellisen Punahilkka tekee Kouvolan seudulla elintärkeää työtä toimien pelastuskoirana. Hilkka on työlinjainen belgian paimenkoira malinois, jolla on ikää 6 kuukautta. Hilkka harjoittelee elämää Kouvolan pelastuskoirat ry:n riveissä, aikomuksenaan kasvaa viralliseksi pelastuskoiraksi. Hilkan elämän täyttää jälki-, henkilöhaku-, tottelevaisuus- ja rakennusetsintäharjoitukset. Sekä tärkein kaikista….sylissä makoilu ja ihmisten pussailu.

Hilkka on kotoisin Suhteellisen kennelistä ja suurin osa hänen sisaruksistaan työskentelee virkakoirina.
Kuulemme lisää Hilkasta ja Kouvolan Pelastuskoirat ry;n toiminnasta Kaikumedian kautta vuonna 2018, pysytään siis kuulolla!

Seuraa Hilkkaa:
Hilkan facebook -sivut

Lue lisää Kouvolan Pelastuskoirat ry:n toiminnasta:
Kouvolan Pelastuskoirat ry:n nettisivut
Kouvolan Pelastuskoirat Facebook -sivut

 

 

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest