Yhdistystoimintaan tarpeellista koulutusta Kouvolassa

5.3.2018

Pohjois-Kymen Kasvu ry:n Paikallista kasvua kyliin ja yrityksiin -hanke järjestää lyhytkoulutuksia Kouvolan ja Iitin yhdistystoimijoille keväällä 2018.
Yhdistystoimijoiden iloksi koulutukset ovat osallistujille maksuttomia. Kevään aikana tarjolla on kolme erilaista koulutusiltaa, jotka tukevat toisiaan, mutta tarjoavat tarpeellista sisältöä yksittäinkin.

Yhdistystoimija tai -toiminnasta kiinnostunut, valitse itsellesi sopivat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan:

Sujuvaa yhdistystoimintaa
Torstaina 8.3.2018 klo 16-20 Kouvola-talon Honka-salissa
Yhdistyskouluttaja Tero Kankaanperän vetämä, maksuton yhdistystoimintaan keskittyvä koulutus.
Lyhytkurssin tavoitteena on käydä läpi yhdistystoiminnan perusperiaatteita, auttaa kokousasioissa ja opastaa yhdistyksiä taloushallinnon hoitamiseen.

Hyvää hallitustoimintaa yhdistyksessä
Torstaina 15.3.2018 klo 16-20 Kouvolan Porukkatalolla
Yhdistystoiminnan kouluttaja Kari Loimun vetämä maksuton koulutus yhdistystoimijoille. Koulutuksen jälkeen osanottajat tietävät hallituksen lakisääteiset ja muut tehtävät ja heillä on yleiskuva siitä vastuusta, joka yhdistyksen luottamushenkilöllä on. He ymmärtävät strategisen suunnittelun ja työn organisoinnin merkityksen ja kykenevät osallistumaan niiden kehittämiseen omassa yhdistyksessään.

Aktivointia yhdistyksiin
Tiistaina 17.4.2018 klo 16-20 Kouvolan Porukkatalolla
Yhdistystoiminnan kouluttaja Kari Loimun vetämä maksuton koulutus, jonka jälkeen osallistujat ymmärtävät, että perinteisten kokousten lisäksi yhdistystoiminnassa kannattaa käyttää välillä luovia työskentelytapoja ja heillä on valmiudet harjoitella kahden eri tekniikan käyttöä. Tämän lisäksi heillä on joukko ideoita, joiden kehittämistä he voivat jatkaa omissa yhdistyksissään saadakseen jäsenet paremmin osallistumaan toimintaan.

Koulutuksiin ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Pohjois-Kymen Kasvu ry:n kevään 2018 koulutukset ja niihin ilmoittautuminen täältä
Lisätietoja aiheesta antaa projektipäällikkö Jarno Leinonen, [email protected] tai p. 0400 545 768.

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest