Kouvolan dekkaripäivät 8. – 9.6

7.6.2018

”Kuka? Mitä? Missä? Milloin? Kouvolan dekkaripäivät! Kouvolan teatterissa!”

Kova huuto käy, kun dekkaripäivien ”mielenosoitus” paraati raikaa pitkin katuja. Tämä paraati mainosti tulevan viikonlopun dekkaripäivät -tapahtumaa. Paraati kulki Kouvolan kirjastolta Salpausselänkadulle ja sieltä Manskin kävelykadulle. Kävelikadulta kulkue eteni rautatieasemalle, jossa todettiin, että Helsinkiin ei tarvitse mennä. Kouvolankadulta matka vei Torikadun kautta torille, jossa paraati pysähtyi hetkeksi levittämään dekkaripäivien jännittävää sanomaa. Manskin kävelykadun kautta Salpausselänkadun toista puolta pitkin paraati päätti reittinsä Kouvolan teatterille, jossa tapahtuma tulee olemaan.

Tänä vuonna Kouvolan dekkaripäivät kestävät perjantaista lauantaihin, 8. – 9.6. ja luvassa on paljon ohjelma: kirjamyyntiä, vuoden 2018 johtolankavoittaja, kansantuomioistuin ja Mauri Sariolan poliittiset murhat ovat muutamia esimerkkejä tapahtuman ohjelmakattauksesta.

Tapahtuman vieraat tuovat omia kirjoja, ajatuksia ja puheita. Perjantaina tapahtuman avaa Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka, kirjailija Jari Järvelä julkaisee uuden kirjan ja lauantaina tapahtuman päättää kansanedustaja Pekka Haavisto puheellaan ”Konfliktien ratkaisut”. Nuo kolme ovat muutamia poimintoja ohjelmasisällöstä ja lisää voi käydä lukemassa dekkaripäivien nettisivuilta: https://dekkaripaivat.fi/node/815

Dekkaripäivien vuoden 2018 teemana toimii ”Aatteista aseisiin”. Joka vuosi dekkaripäivien teema on ollut ajankohtainen ja tämän vuoden teema liittyy kansalaissodan merkkivuoteen.

Tulkaa todistamaan, kuinka Kouvolan teatteri täyttyy perjantaina ja lauantaina jännityksestä!

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest