13-vuotias Elmo Huovila voitti taikuuden suomenmestaruuden – katso hämmästyttävä taikatemppuvideo

29.8.2018

Elmo Huovila voitti Kouvolan Taikapäivillä junioritaikuuden suomenmestaruuden.

Elmo Huovila on vasta 13-vuotias poika, joka käy Naukion yhteiskoulussa seiskaluokkaa. Nuoresta iästään huolimatta Elmo on kerennyt esiintyä ympäri Kymenlaaksoa jo 6-vuotiaasta asti, ja voittamaan juonioritaikuuden suomenmestaruuden Kouvolan Taikapäivillä heinäkuun lopussa. Nyt Elmo kertoo Kaikumedialle ajatuksia, kun voitosta on kulunut noin kuukausi.

-Olihan se mahtava tunne, kun tammikuusta asti olin harjoitellut kilpailuohjelmaani, ja se palkittiin suomenmestaruudella, Elmo sanoo.

Elmon esitys Kouvola-Talolla koostui narusta, liinasta ja musiikista. Kestoa ohjelmalla oli kuusi minuuttia, ja Elmo on soveltanut sen alusta loppuun itse. Kouvola-talon yleisössä istui suuriosa Suomen taikureista ja myös maailmalta. Elmo sanookin saaneensa onnitteluita myös ulkomaalaisilta tähdiltä.

-Voiton jälkeen onnitteluita tuli niin tutuilta, kuin tuntemattomiltakin. Parasta oli kuitenkin ulkomaalaisten tähtien onnittelut. On ollut mahtava tutustua muihin kollegoihin.

Suomenmestaruus tuo varmasti lisää keikkoja, vai tuoko?

-Nyt on kyllä ollut melko hiljaista. Tosin viikonloppuisin teenkin vain keikkojani tilaisuuksissa ja tapahtumissa, mutta jääpähän ainakin enemmän aikaa harjoitella uusia kokonaisuuksia, Elmo sanoo.

Elmo tiedostaa, että keikkailussa on hyvä muistaa, ettei vedä itseään loppuun tai nosta menestyksen myötä itseään muiden yläpuolelle.

-Julkisuus ja julkinen työ ei ole muuttanut millään tavalla. Tiedostan julkisen työn plussat ja miinukset, mutta tällä hetkellä ainakin kaikki on tasapainossa. Pidän nyt koulun ykkösenä, Elmo sanoo.

Nähtäväksi jää milloin Elmon showta voi mennä katsomaan Las Vegasiin. Ainakaan tämän mestarin sosiaalisuudesta tai temppujen harjoitteluinnosta se ei jää kiinni.

Katso Elmon hämmästyttävä korttitemppu tästä.

Aatu Itkonen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest