KooKoo aloittaa kiusaamisen vastaisen koulukiertueen – yhteisöpäällikkö Nita Ahola vakuuttaa syksystä tulevan upea

15.8.2018

Kouvolan KooKoo palkkasi lisäkäsiä markkinointiin, joten syksy on täynnä yllätyksiä.

kuvaaja Teemu Parta / KooKoo

KooKoo aloitti elokuun palkkaamalla yhteisöpäälliköksi Nita Aholan. Ahola on tuttu Jukureista samanlaisesta työtehtävästä. Mutta mitä kuuluu tämän urheilua ja ihmisiä rakastavan yhteisöpäällikön työtehtäviin?

-Työni on aika monipuolista. Luen ja kirjoitan sähköposteja, soitan puheluita, organisoin, tuotan ja hoidan markkinointia sekä saatan yhtenä päivänä pakata fanituotteitakin, Nita sanoo.

Kouvolassa Ahola on asunut tammikuusta lähtien ja työt KooKoolla hän aloitti heinäkuun lopussa. Vaikkei Ahola olekaan ollut KooKoolla vielä kauhean pitkään, osaa hän jo sanoa mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

-Syksystä tulee erilainen ja paljon uudistuksia on luvassa. Meillä uudistuu esimerkiksi kotisivut ja osa ottelutapahtumista. Myös paljon yhteistyökuvioita on vireillä. Lisäksi aloitamme tänä lukuvuonna kiusaamisen vastaisen koulukiertueen.

Kiusaamisen vastaisesta koulukiertueesta kysyttäessä Ahola ei vielä osaa sanoa tarkkoja yksityiskohtia, mutta idea on selkeä. KooKoo aikoo vallata kaikki Kouvolan alueen peruskoulut tänä lukuvuonna. Kouluissa olisi tarkoitus puhua kiusaamisesta ja mm. herättää keskustelua sen vakavuudesta. Kouluihin lähtee 1-2 KooKoon pelaajaa, yhteiskumppanin edustaja ja itse Ahola.

-Olen kohdannut kiusaamista kouluajallani ja siksi itseasiassa laitoin vireille tämän projektin. Hienoa, että pelaajat ja muut kollegani lämpenivät tälle ajatukselle. On mahtavaa lähteä kiertämään Kouvolan alueen peruskouluja näinkin tärkeällä asialla, Nita iloitsee.

Nähtäväksi jää miltä KooKoon syksy näyttää kaikkine kiertuetempauksineen ja yhteistyökuvioineen.

Aatu Itkonen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest