Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka perheenlisäyksestään: ”Perheeni suhtautui asiaan positiivisesti alkusulattelun jälkeen”

21.8.2018

Kouvolan kaupunginjohtaja, Marita Toikka, 45, kertoi maanantai-iltana kaupunginvaltuuston salissa hakevansa virkavapaata marraskuun puolivälistä alkaen. Syyksi Toikka kertoi perheenlisäyksen. Hänellä on edellisestä liitosta lukiolainen tytär ja yläkoululainen poika. Mutta kuinka tieto on otettu vastaan muiden perheenjäsenten kesken?

-Tässä ollaan nyt kuudennella kuulla ja kaikki me odotamme innolla marraskuun loppua, jolloin on laskettu aika. Totta kai uutinen vaati alkusulattelun, mutta positiivisella fiiliksellä olemme kaikki, Marita kommentoi Kaikumedialle.

Toikka ei aio hakea täydellistä virkavapaata, vaan hoitaa edustuksen ja osallistuu osittain kaupunginjohtajan tehtäviin mm. strategian merkeissä.

-Kyllä meinaan sähköpostia lukea sieltä kotisohvaltakin. Asun onneksi ihan Kouvolan kaupungintalon välittömässä läheisyydessä.

Toikka tietää, että kumpi on tulossa – tyttö vai poika – mutta hän ei ole sitä paljastanut edes lähiomaisilleen, saatikka sitten medialle. Toikan arki on kuitenkin tällä hetkellä vielä ihan normaalia, mutta syksyn edetessä ja ensi vuoden alkaessa tilanne saattaa olla toinen. Toikka kuitenkin lähtee lomalle iloisin mielin marraskuun puolivälistä alkaen aina maaliskuun 2019 loppuun saakka.

Aatu Itkonen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest