Soihdut syttyvät Orilammella lauantaina 18.8.2018

16.8.2018

Orilammen lomakeskus ja Kouvolan kaupunki järjestävät tänäkin vuonna Soihtujen Yö -tapahtuman. Pääesiintyjä laulaja ja tangokuningas Tommi Soidinmäki: ”On mahtavaa tulla taas Kouvolaan”.

Perinteistä Soihtujen yö –iltajuhlaa on järjestetty noin 30-vuotta ja juhla on huipennus Elovalkeat –tapahtumaan. Tämän viikon lauantaina Soihtujen Yössä Vuohijärven ja Repoveden mökkeilijät sytyttävät soihtuja rannoillaan ja Orilammen majalla tanssitaan, lauletaan ja syödään makkaraa. Illan aikana on myös kaksi risteilyä, tulishow ja massiivinen ilotulitus. Orilammen Majan ja Lomakeskuksen toimitusjohtaja Kukka-Maaria Vesalainen odottaa tapahtumaan satoja ihmisiä.

-Joka vuosi meillä vaihtuu pääesiintyjä ja joitakin pieniä ohjelmamuutoksia, vaikka tapatuma on muuten melko samanlainen. Odotamme tämän takia satoja kävijöitä tulevana lauantaina. Tämä on vähän niin kuin toinen juhannus.

Pääesiintyjänä on tänä vuonna laulaja ja vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki. Soidinmäki esiintyy illalla Orilammen Majan ravintolassa ja tanssitiketti on 10e. Kaikumedia soitti Tommille kysyen tunnelmia Kouvolaan tulosta ja Orilammen keikasta.

-Kouvola on erittäin tuttu keikkapaikka ja on aina mukava päästä ympäri Suomea tapaamaan ihmisiä ja viihdyttämään erilaisissa paikoissa, yleisöllehän tätä tehdään.

Soidinmäki matkustaa Kouvolaan lauantaina Vastakaiku –bändinsä kanssa Jyväskylästä suoraan musikaalinäytelmän lavalta, jossa Tommilla on rooli.

-Lauantaina kanssani tulee viisihenkinen bändi kaikkine viuluineen ja puhaltimineen. Olemme Orilammella koko illan ja odotan keikkaani innolla. Lähdemme sitten yötä vasten ajamaan takaisin Jyväskylään, jossa seuraavana päivänä onkin taas musikaalinäytös. Nähdään lauantaina!

Soihtujen Yö –tapahtuma Orilammella lauantaina 18.8.2018 klo 20.00 alkaen.

Aatu Itkonen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest