Tykkimäen päättäjäisissä ilotulitus ja livemusiikkia – pääesiintyjänä Benjamin Peltonen

23.8.2018

Tykkimäki sulkee ovensa lauantaina 25.8.2018.

 

Tykkimäki pitää tänäkin vuonna perinteiset päättäjäiset. Lauantaina 25.8. Tykkimäellä nautitaan ilotulituksista erilaisten bändien voimin. Kuluva huvipuistokausi on kuitenkin ollut tykkimäelle hieman huonompi, kuin edellisinä, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

-Heinäkuun superhelteet vaikuttivat kävijämääriimme, mutta negatiivisesti. Luulen, että helle on pelotellut ihmiset toisaalle ja tämä tottakai näkyy myynnissämme.

Siitä huolimatta, että tänä kesänä kävijämäärä on ollut pienessä laskussa, on Tykkimäki päättäjäisensä ansainnut. Sakarin mukaan päättäjäispäivän ohjelmaan on käytetty viisi numeroinen summa.

-Lauantaina tullaan näkemään monia eri bändejä, jotka toimivat pääesiintyjä Benjamin Peltosen lämppäreinä. Livemusiikin lisäksi tullaan näkemään ilotulitus klo 22.00. Tämän kaiken suunnittelu aloitettiin heti alkukaudesta ja on mahtavaa nähdä lopputulos, sillä odotamme tuhansia kävijöitä päivänaikana. Tapahtuman jälkeisellä viikolla alkaakin sitten jo rakennukset ensi vuotta varten.

Pasanen suosittelee ottamaan ilon irti vielä viimeisen kerran ja tulemaan laitteisiin koko perheen voimin klo 12.00 alkaen ja nauttimaan kivasta päivästä kaikkine esityksineen. Illan kruunaa kuitenkin pääesiintyjä, artisti Benjamin Peltonen klo 21.00

Aatu Itkonen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest