Kaikuluotaimessa Aatu Itkonen

17.10.2018

Mitä yhteistä on taikatempuilla, reippaalla asenteella ja huumorilla? No ainakin Kouvolasta kotoisin oleva esiintyjä Aatu Itkonen, joka ottaa niin yleisön kuin yleisön haltuunsa. Opiskelujensa ohella kevytyrittäjänä toimiva Itkonen tekee kolmenlaista tilattavaa keikkaa; taikurina, juontajana sekä yrittäjyyspuhujana. Hän on esiintynyt valtakunnallisissa tapahtumissa ja netti-tv -ohjelmissa. Itkonen tuottaa myös itse sisältöä Kaikumedialle, esimerkiksi lyhytohjelmasarjassaan ”Aatu kulisseissa”, jossa hän haastattelee tunnettuja kouvolalaisia ihmisiä.

Hän on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea jo neljän vuoden ajan ja on nyt vuoden verran kiertänyt kymmeniä kouluja kertomassa nuorille urastaan ja siihen liittyvistä vaiheista. Hän haluaa tuoda nuorille näkökulmaa yrittäjyyteen ja kertoa miten omaa osaamistaan voi mainostaa. Itkonen kertoo myös, kuinka ottaa positiivista ja negatiivista palautetta vastaan. Nykyisin Tampereella media-alaa opiskeleva Itkonen on kiertänyt koulukiertueensa viimeisellä viikolla Kouvolan kouluja.

”Mahtavaa tulla piipahtamaan viikoksi Kouvolaan!” Itkonen viestittää. Hän viihtyy kotikunnassaan ja koittaa esityksissään puhua aina positiiviseen sävyyn Kouvolasta. Kaupunki kärsii negatiivisista ennakkoluuloista, joita Itkonen pyrkii kumoamaan. ”Puhutaan että Kouvolassa on paljon betonia, mutta sitähän on nyt joka puolella Suomea.” Itkonen toteaa. Hän kuvaa Kouvolaa tapahtumakaupunkina, jossa on paljon erilaista ohjelma-tarjontaa.

Itkosella on syksyllä edessään paljon mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja ja pikkujouluaikaan myös perinteisiä taikurin hommia riittää. Kyseltäessä että vieläkö Itkosen pystyy tilaamaan pikkujouluihin, hän naurahtaa: ”Ehdottomasti! Suosittelen ottamaan yhteyttä ja laittamaan vaikka somessa tai muualla viestiä, sovitaan sitten päivät ja ajat jolloin tullaan heittämään vähän taikaa ja stand-upia.”

Aatu Itkonen on nähtävissä seuraavan kerran torstaina 18.10.2018 Kouvolan Yhteislyseon lukion paneelikeskustelussa klo 13.00 – 15.00. Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu nuorille.

Mari Saarinen

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest