Rikos luonnossa – Kouvolan Dekkaripäivien rikosaiheinen kirjoituskilpailu 2019

9.10.2018

Luonto on Kouvolan Dekkaripäivien 2019 kirjoituskilpailun aihe

Kouvolan Dekkaripäivillä avattiin uusi rikosaiheinen kirjoituskilpailu vuodelle 2019. Tällä kertaa tehtävänä on kirjoittaa novelli, jonka teemana on joko rikos luontoa vastaan tai luonnon keskellä tehty rikos.

Kilpailun säännöt ovat:

Rikos luonnossa
Rikosaiheinen kirjoituskilpailu 2019

1. Kirjoita suomenkielinen novelli, jonka teemana on joko rikos luontoa vastaan tai luonnon keskellä tehty rikos. Tarina voi sijoittua mihin tahansa yhteiselle maapallollemme.
2. Tekstin pituus saa olla välilyönteineen enintään 20 000 merkkiä, fontti 12, rivinväli 1,5, noin 10 sivua. Tulosta teksti yhdelle puolelle paperia.
3. Lähetä novellisi postissa kahtena kappaleena 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: Kouvolan kaupunginkirjasto, PL 33, 45101 Kouvola. Kuoreen merkintä ”Kirjoituskil-pailu”.
4. Käytä nimimerkkiä, mutta liitä tekstin mukaan erillisessä suljetussa kirjekuoressa oikeat henkilö- ja yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
5. Paikallinen raati seuloo kirjoituksista parhaimmat päätuomarin arvioitaviksi. Pää-tuomari valitsee näistä 1-3 palkittavaa novellia, joiden tekijöille Kouvolan kaupunki myöntää rahapalkinnon, jonka suuruus ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kouvolan Dekkaripäivillä 7.6.2019.
6. Parhaista novelleista julkaistaan kirjoituskokoelma Kouvolan XXIII Dekkaripäivillä 2019.
7. Kilpailu on kaikille avoin. Jokainen kirjoittaja voi osallistua vain yhdellä novellilla.
8. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia. Kouvolan Dekkaripäivät pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun tulleita novelleja myöhemminkin painettuina tai verkossa.
9. Osallistumalla kilpailuun annat luvan nimesi julkistamiseen, jos novellisi valitaan julkaistavaan kirjaan ja jos voitat palkintoja.

Lisätietoja kirjoituskilpailusta ja säännöistä antaa dekkarityöryhmän puheenjohtaja Ritva Sorvali [email protected]

Artikkeli on julkaistu ja luettavissa Kouvolan Dekkaripäivien sivuilla osoitteessa https://www.dekkaripaivat.fi/node/848
Artikkelin on julkaissut Tuija Hanski
Kaikumedia jakaa Dekkaripäivien kirjoituskilpailutiedot suorana lainauksena Dekkaripäivien sivuilta.
Artikkelikuva: Kouvolan Dekkaripäivät

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest