Elimäellä ja Valkealassa pääsee jouluvaellukselle

7.12.2018

Jouluvaellukset Elimäen Mustilassa 8. joulukuuta ja Valkealan museoalueella 18. joulukuuta tarjoavat elämyksiä kaikille joulunodottajille.

Kohti joulua Elimäen Mustilassa

Elimäen seurakunta jatkaa Tolkkilassa järjestettyjen jouluvaellusten perinteitä nyt Mustilassa.
– Vaellus museon pihapiirissä on helppokulkuinen ja sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin, kertoo toimisto- ja lähetyssihteeri Tarja Reijo. – Mustilan koululla kuullaan musiikkiesityksiä, ja siellä on myös käsityömyyjäiset. Lapsille on järjestetty puuhapiste ja mahdollisuus tavata joulupukki.
Kohti joulua -tapahtuma järjestetään Lauantaina 8.12. klo 13-19 Mustilan koululla ja museolla, Alppiruusuntie 98-99. Jouluvaellus tehdään museon pihapiirissä, vaellus on esteetön ja helppokulkuinen kaiken ikäisille. Vaellus lähtee puolen tunnin välein klo 13 alkaen, max. 30 henkilöä/esitys. Koululla musiikkia, käsityömyyjäiset, lasten puuhapiste ja joulupukki. Joulupuuro ja torttukahvit 5 €. Vapaa pääsy, ilmainen joulupuuro alle 12-vuotiaille.

Lisätietoja Elimäen jouluvaelluksesta antavat Tarja Reijo ([email protected], p. 040 849 2612) ja Ville Perkkiö ([email protected], p. 040 6602765)

Valkealan jouluvaellus järjestetään museoalueella kolmatta kertaa

Mitä tapahtuikaan ensimmäisenä jouluna? Valkealan jouluvaellus museoalueella 18. joulukuuta kello 18 alkaen vie Jeesuksen syntymäyön tapahtumiin. Vaelluksella kuljetaan oppaiden johdolla ryhmissä niin, että pienimmätkin kulkijat näkevät elävät lampaat, paimenten nuotion ja museon talliin rakennetun seimen.

Iltatapahtuman lisäksi jouluvaellusta kiertävät päiväsaikaan lapsiryhmät.
– Vaellukselle on kutsuttu eskarilaisia, päivä- ja perhekerholaisia perheineen sekä koululaisryhmiä, kertoo lapsityön ohjaaja Helena Kokkonen-Nurmela.
Valkealan seurakunnan järjestämä vaellus toteutetaan vapaaehtois- ja työntekijävoimin.
– Odotamme innolla lapsia ja aikuisia mukaan vaellukselle.

Tulkaa katsomaan – Valkealan jouluvaellus, elämyksellinen jouluvaellus ensimmäisen joulun tapahtumiin järjestetään tiistaina 18.12. klo 18 alkaen  Valkealan museoalueella, Museotie 2.
Jouluvaelluksessa kuljetaan Nasaretista Marian kotoa Betlehemiin paimenten kedolle ja seimen luo.
Opastetut lähdöt kymmenen minuutin väliajoin. Viimeinen ryhmä lähtee klo 18.50.

Lisätietoja Valkealan jouluvaelluksesta antavat Arto Hyvättinen ([email protected], p. 0400 718 494) ja Helena Kokkonen-Nurmela ([email protected], p. 0400 747 515)

Kuva:
Jouluvaellus Valkealan museoalueella (Kouvolan kameraseura)

Tekijä

Teema

Avainsanat

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest