Jäitkö ilman kesätöitä? Muuta metsämarjat rahaksi!

22.7.2019

Tykkäätkö marjastaa tai sienestää? Tuottaako oman pihan marjapensaat satoa enemmän kuin omiin tarpeisiin? Olisiko tienestille tarvetta?

Pohjois-Kymen 4H yhdistys tarjoaa mahdollisuuden tienata luonnontuotteita keräämällä ja myymällä. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Päivi Hippeläinen pitää tilaisuutta monessakin mielessä mainiona:

Tässä on erityisen hienoa se, että esimerkiksi kesätöitä vaille jääneet nuoret voivat tällä tavoin tienata omaa rahaa. Ja kun vielä työympäristökin on miellyttävä, kesäinen metsä, lakkasuo tai miksei vaikka oma pihapiiri.

Hippeläinen sanoo ja kannustaa niin nuoria kuin vanhempiakin keräämään marjoja ja myymään satoa.

Pohjois-Kymen 4H yhdistys päivystää ja ostaa marjoja suoraan kerääjiltä arkisin klo 10-14 välisenä aikana Kouvolan Rauta-Prisman pihassa. Yhdistys päivystää samassa paikassa ainakin 2.8. saakka ja paikan päälle voi tulla myymään mustikkaa, lakkaa, mustaherukkaa ja kantarelleja.

Pohjois-Kymen 4H yhdistys välittää marjat yhteistyökumppanilleen Kaskein marjalle, jonka liiketoiminta perustuu marjoista ja sienistä valmistettuihin, kotimaisiin vitamiinipitoisiin tuotteisiin. Yhteistyö Kaskein marjan kanssa on osa 4H-yhdistyksen varainhankintaa ja näin ollen tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.

Lisätietoja:
Päivi Hippeläinen,
Sähköposti: [email protected]
puh. 040 590 5655

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest