Kymilibri – Kaakon ensimmäiset kirjamessut

16.7.2019

Uusien kirjojen illan Kymilbri -messuilla juontaa Paltta ry:n sihteeri ja runoilija, kuusankoskelainen Kati Kunnaala

Kaakon ensimmäiset kirjamessut, Kymilibri järjestetään 18.-21.7.2019 Myllykoskella. Kirjamessujen päätapahtumapaikkana toimii Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa. Tapahtuma-alueelta löytyy kaksi esiintymislavaa, jotka ovat eri rakennuksissa ja esitysten väleissä on aikaa vaikka istua kahvikupposelle jälkipuintia varten. Kaakkois-Suomen kirjailijoita ja kirjoittajia messuilla edustaa Paltta ry.

Kirjoittajayhdistys Paltta ry:n kirjailijoita esiintyy Kulttuuritalo Wanhassa Rautakaupassa torstaina 18. heinäkuuta klo 18 – 20, jolloin Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kirjoittajayhdistys Paltta ry:n kirjailijat esittelevät Uusien kirjojen illassa tuoreita teoksiaan. Iillan aikana kotkalainen kirjailija Mikko Haaksluoto kertoo teoksestaan Laseista läpi ja Irja Sinivaara tuoreesta romaanistaan Tuulen alla. Tillaisuudessa kuullaan myös runoilija Erkki Kuparia, joka on julkaissut lasten runokirjan Keinuuko kummitus?
Kuusankoskelainen runoilija Kati Kunnaala esittelee uunituoreen runokirjansa Valossa. Helsinkiläiset tietokirjailijat Ritva Kattelus ja Tom Jokinen kertovat uudesta kirjastaan Eläkettä & eliksiiriä ja haminalainen tietokirjailija Eila Suominen teoksestaan Suuren Rantatien julma pikkuviha 1741-1743. Lappeenrannasta Uusien kirjojen iltaan saapuvat runoilijat Sara Sand ja Lea Lignell. Kirsi Komulainen esittelee luumäkeläisen Galina Punkkisen kirjat Siperian sieluni Suomessa ja Tomsk – sieluni kehto.

Tilaisuuden juontaa Paltta ry:n sihteeri ja runoilija Kati Kunnaala.

Paltta ry:n myyntipöytä löytyy koko messujen ajan Kirjahallissa.

Lue lisää Kaakon ensimmäisistä kirjamessuista Kymilibrin verkkosivuilta:
https://www.kymilibri.fi/
Tapahtuman Facebook-sivut osoitteessa: https://www.facebook.com/kymilibri/

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest