Näkyvyyttä Korian toimijoille ja ympäristölle sekä toimintaa koko kyläyhteisölle

5.7.2019

Kymenlaakson Kylät ry:n Näkyvät Kylät -hankkeen Näkyvä Koria -projektin toiminta alkaa viikolla 28 erilaisilla yhteisöllisillä työpajoilla ja toiminnoilla.

Projektin puitteissa on mahdollista tulla koristelemaan kyläraittia ”Tuunaa oma puu”-työpajassa, värittämään kyläkeskukseen tulevia karttoja sekä piirtämään katuliiduilla.
Lisäksi 13.–14.7. aikana kylällä on S#it Happens -festarin ja asuntomessujen avajaisviikonlopun lisäksi muutakin säpinää:
Elimäen Vilppulan Nuorisoseurantalon pihapiirissä järjestetään Mini-Erämessut ja Lähituotetori. Korian Pioneeripuistossa useana vuonna järjestetyt Erämessut olivat suuren suosion saavuttanut tapahtuma. Perinnettä pidetään yllä tänä kesänä hyvin pienessä, mutta sitäkin yhteisöllisemmässä muodossa. Mukana on mm. Korian Sotilaskotiyhdistys, Metsästyskerho Paukku, Elimäen riistanhoitoyhdistys ja Metsästäjäliiton Kymen piiri.
Mukaan saa ilmoittautua kaikki lähialueen yrittäjät ja yhdistykset, paikka on maksuton.
Tapahtuma on la-su klo 11.00–17.00 ja ilmaisessa tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

Kyläraitilla on ihasteltavaa paikallisten toimijoiden lisäksi muutakin: kylänraittia koristellaan koko asuntomessujen ajan ja Kymen Seudun Osuuskaupan vanhaa kauppakiinteistöä on koristeltu
yhteistyössä Kouvolan Nuorisotoimen kanssa ja muraalitaiteilija Timo Mäkisen toimesta. Lisäksi Kymenlaakson Kylät ry on kerännyt paikallisilta Koriaan liittyviä valokuvia, jotka ovat
kauppakiinteistön näyteikkunoissa esillä asuntomessujen ajan.

Projekti jatkuu viikolla 29 muun muassa maksuttomilla historia-opastuksilla ”Koriata historiaa – historiallinen opastuskierros Korialla”, koko perheen elokuva-päivällä, Iltatoreilla ja
peräkonttikirppiksellä sekä Perinnepäivällä. Lisätietoa tapahtumista saa mm. Kymenlaakson Kylät ry:n nettisivuilta sekä yhdistyksen Facebook-sivujen tapahtumista.

Tervetuloa Korialle!

Lisätietoa:
[email protected] / 040 838 9989
[email protected] / 040 515 9572
www.kymenlaaksonkylat.fi ja www.facebook.com/kymenlaaksonkylat

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest