Poikkeusajan aforismiteos, 11

27.4.2020

”Kaukaa näkyi televisio-ohjelma kauas tulevaisuuteen.Se näkyi kaikessa absurdisuudessaan,kaikessa epärealistisuudessaan,kaikessa epätodellisuudessaan.Vuosi 2020,lukunakin kaukainen.Nyt asiassa on vain yksi mutta:se nimittäin ei nyt lopulta enää olekaan mikään kaukainen epätodellinen tulevaisuuden kohta,vaan se on meillä tässä ja nyt!Se on täällä meillä juuri nyt kaikessa sen epätodellisessa muodossaan.Mutta ruudusta näkyi myös tämän ajan suhteen valoakin toki,ja paljon!Joten tästä voi kaikesta huolimatta,ja lopulta tulla pohjimmiltaan jopa hyvä aikakausi vielä,vaikka käsillämme olevan ajan kehykset ovatkin mullanmustat.”
-Tom Horstio,vesiväriteos paperille 2005,
Teoksen aforismi,2020
Teos on aluperin luotu,ja maalattu syyskuussa 2005,ja se on nimetty sekä aforismitarinoitettu huhtikuussa 2020 vastaamaan tämän ajan olosuhteita.

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest