Poikkeusajan aforismiteos, 12

29.4.2020

”Tämä on pysähdyksen aika.Tämä on pimeyden aika vaikka vuoden aika on valoisa.Tämä on kylmä aika,vaikka lämpimiä säitä tulee koko ajan lisää,ja lisää.Tämä on polttavaa aikaa, kun koko ajan saa olla varuillaan mitä saa tehdä,ja mitä ei.Tämä on punainen aika, kun ihmiset ovat toisilleen kuin härälle punainen vitta,sillä erotuksella toki,että härkä tulee kohti,mutta ihminen joutuu nyt juoksemaan lajitoveriaan karkuun.Vai voisiko tämä aika sittenkin olla puolestaan aikamatkailua savupirttiaikaan?Vai kenties satumatka sadan vuoden uneen,jota Prinsessa Ruusunen,ja koko kuninkaan hovi nukkui valtakunnassaan,jospa nyt ei meidän tapauksessamme ihan niin pitkän unen satumatkaan oleva matka tällä kertaa ihan sentään?Vai olisiko tämä kuitenkin valomatka tulevaisuuteen,sen suunnitelmiin?Tai sittenkin mietiskelyn aikaa?Tai ehkäpä sitä oman ajan aikaa?!”
-Tom Horstio,
Vesiväri paperille,2005
Teoksen aforismi,2020
Poikkeusajan aforismiteos nro 37.
Teos on alunperin luotu syyskuussa 2005 Janakkalassa,ja se on nimetty,sekä aforismitarinoitettu Kouvolassa huhtikuussa 2020 sovitettu vastaamaan meneillään olevaa aikaa.

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest