Poikkeusajan aforismiteos, 8

20.4.2020

”Tästä on ulospääsy.Muuta helpottavaa tekijää,tai selviytymiskeinoa ei ole, kuin että selviydymme tästä ulos lopulta porukalla! Kivikkoinen on tie, varsinkin kun se on jokaisen meistä kuljettava tässä tapauksessa yksin, tosin vaarahan ei väijy tällä kertaa ja tässä asiassa yksin kulkevia, ja epäsosiaalisia tallaajia.Ainakaan konkreettinen vaara tältä osin, mutta asiahan ei ole ihan noin yksiselitteinen! Monimutkainen on aikamme, ja haasteemme, joka onneksi ei kuitenkaan ole pysyvä! Siihen asti joudumme ehkä manipuloimaan oman sietokykymme kestävyyttä, siihenkin ihminen pystyy, ja on aina pystynyt!”
Tom Horstio,2020
Huopa,lyijy,puu, ja vesivärit paperille
Tom Horstion poikkeusajan aforismiteos nro 34

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest