Poikkeusajan aforismiteos, 9

22.4.2020

”Kun meille ennemmin,tai myöhemmin avautuvat tiet, ja ovet jälleen maailmaan, ja voimme kömpiä luolistamme,palautuvatko sosiaaliset sielumme enää ennalleen? Palaammeko toistemme luo yhteisönä,vai käykö niin, että lähdemme kaikki eri suuntiin yksilöinä?Mitä kauemmin joudumme elämään luolissamme, sitä todennäköisempää on, että myös lajimme muuntautuu laumasielullisuudestamme ei-laumasielullisemmaksi enemmän tai vähemmän! Nyt siis on tärkeää, että vähän aikaa pysyttelemme luolissamme, ja savupirteissämme, että meillä olisi vielä vastaisuudessakin sitä yhteishenkeäkin jäljellä, emmekä käänny toisiamme vastaan,kun kerran koittaa aika jolloin luolan ulkopuolella kohtaamme!”
-Tom Horstio,2020,
Vesiväri paperille
Tom Horstion poikkeusajan aforismiteos nro 31

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest