Luonto tulee Manskille

30.6.2020

Nyt tapahtuu jotain erityistä. Kaupungissa tuoksuu metsä ja nuotio. Autojen melun sijaan Manskilla laulaa linnut ja hyttyset inisee, kun luonto ja sen mahdollisuudet valtaavat Manskin keskiviikkona 8.7.2020 klo 10-17.
Suomalaiselle luonto on niin lähellä, ettei sitä aina edes huomaa. Se on mukana kaikessa mitä teemme: ruoassa, puheessa, juhlissa, taiteessa ja leikissä sekä tietysti liikunnassa. Luonto tulee Manskille -tapahtumassa esitellään Repoveden kansallispuiston mahdollisuuksia, tutustutaan Kimolan kanavaan, ihastellaan lähialueen matkailukohteita, maistellaan nokipannukahvia, kuullaan Metsähallituksen kuulumiset ja mennään metsäkirkkoon.

Tapahtumassa ovat mukana muun muassa seuraavat toimijat:
Kimolan kanava
Kymenlaakson Virkistysalueyhdistys
Kymisun & vene
Luova – Luontomatkailun vauhtiratas
Lähilomien Väylä -hanke
Metsähallitus – Repoveden kansallispuisto
Repovesibussi
Three Wings
Kouvolan helluntaiseurakunnan Metsäkirkko

Tapahtuman järjestävät:
Kouvolan ydinkeskusta ry ja VisitKouvola

Lisätietoja:
Kati Klaavuniemi
toiminnanjohtaja
Kouvolan Ydinkeskusta ry
Kauppalankatu 6-8, 45100 Kouvola
puh. 050 3088 665
[email protected]
www.kouvolanydinkeskusta.fi

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest