Aktiivisten Kouvola tapahtuma tulee syyskuussa!

8.7.2020

Kouvolan kaupunki, Kouvola Innovation Oy ja Kouvolan Ydinkeskusta ry suunnittelevat yhteistä tapahtumaa lauantaiksi 12.9.2020. Kouvola on paikka jossa voi harrastaa ja tehdä melkein mitä vain. Meillä on tekemisen meininki, ja sitä haluamme nostaa esiin tapahtumassammekin. Tapahtuman pääareenana toimii kävelykatu Manski ja keskustan alue, mutta tarkoitus on saada tapahtuma leviämään koko Kouvolan alueelle, näkymään mahdollisimman monissa kylissä ja kaupunginosissa.

Haluamme innostaa mukaan paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä. Tulemme myöhemmin kertomaan tarkemmin tapahtumasta, mutta toivomme että jo nyt miettisitte, olisiko teillä mahdollisuus olla mukana. Toiveemme olisi, että yhdistykset ja yritykset toisivat erilaisia aktiviteetteja mukanaan tapahtumaan. Aktiviteetti voi olla pientä tai isompaa, omaa toimintaanne esittelevää tai tukevaa tekemistä, lapsille tai aikuisille suunnattua. Esimerkiksi erilaiset minityöpajat, kisailut, taitotehtävät yms. sopivat päivän teemaan. Aktiviteetin voi järjestää joko Manskilla/keskustassa tai itse valitsemassaan paikassa Kouvolan alueella (lupa-asiat huomioiden). Tulemme kokoamaan kaikki tapahtumaan liittyvät aktiviteetit yhteen ja markkinoimaan niitä osana tapahtumaa.

Jos jo nyt tiedätte, että haluatte olla mukana, ilmoittautukaa viestin lopussa olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on alustava ja palaamme asiaan joka tapauksessa lomakauden päätyttyä.

Tapahtuman järjestelyssä huomioidaan mahdolliset tulevat koronarajoitukset ja toimitaan tilanteen mukaan.

Lisätietoja:
viestintä@kouvola.fi
[email protected]
https://link.webropolsurveys.com/R/BECAD23EDB90F64C

Kuva: Henna Perkiö

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest