Kaikumedian uudet Kasvot

5.8.2020

Pohjois-Kymen Kasvun hallinnoimassa Kaiku-hankkeessa tehdään yhdistysten mediaa. Kaikumedia auttaa yhdistyksiä nykyaikaistamalla niiden toimintatapoja ja erityisesti viestintää. Kaikumedia on muuttanut kesän aikana Parik-säätiön tiloihin ja palvelee järjestöjä, yhteisöllisiä tahoja ja yksittäisiä kansalaisia nyt Parikin Hemmintien tiloista käsin.

Kaikumediassa työskentelee tällä hetkellä kolme kouvolalaista nuorta osaajaa, jotka auttavat paikallisia toimijoita erilaisissa digi- ja media-asioissa. Kaikumediassa tuotetaan mm. videoesittelyitä, graafisia esitteitä, koulutuksia ja live-striimauksia. Toimijat voivat jakaa myös omia valmiita tuotoksiaan ja aiheitaan Kaikumedian kanavissa julkaistaviksi. Kaikumediaa tehdään yhdessä järjestöjen kanssa ja samalla opitaan uutta.

Eri yhdistysten ja järjestöjen välinen yhteistyö lisää näkyvyyttä. Kaikumediasta löydät tietoa paikallisista toimijoista ja tapahtumista, ja samalla oma sisältösi saavuttaa uutta yleisöä. Kaikumedia toimii linkkinä yhdistysten välillä; toiminta pyrkii herättelemään uusia ihmisiä järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan pariin sekä lisäämään yhdistysten välistä yhteistyötä mm. tapahtumien ja tilaisuuksien merkeissä.

Palvelut ovat järjestöille ja vastaaville yleishyödyllisille ja yhteisöllisille toimijoille maksuttomia Kaiku-hankkeen toiminta-aikana. Kaikumedia pyritään vakiinnuttamaan alueelle yhteistyössä Parik-säätiön kanssa, jotta järjestöt saisivat vastaavia palveluita jatkossakin, matalalla kynnyksellä ja edullisesti. Hankkeessa tehdään yhteistyötä alueen välityömarkkinatoimijoiden kanssa ja työllistävää toimintaan tehdään tällä hetkellä Parik-säätiön lisäksi myös Kouvolan Korttelikotiyhdistyksen kanssa.

Löydät Kaikumedian osoitteesta www.kaikumedia.fi ja tavoitat puhelimitse numerosta 040 590 5655 tai sähköpostilla [email protected]. Voit tulla käymään myös paikan päällä sopimalla tapaamisesta etukäteen.

Kaikumediaa toimittavat tällä hetkellä:

Eetu Pylkkö, medianomiksi opiskellut, äänipuoleen erikoistunut audiovisuaalisen median osaaja.
Jere Syrjänen, pelialan datanomiksi opiskellut, ohjelmointiin suuntautunut pelinkehittäjä ja koodari.
Jaakko Tarkka, kuvataiteilija, koulunkäynninohjaaja, itseoppinut graafinen suunnittelija ja moniosaaja.
Tanja Rautavirta, uravalmentaja ja tuottaja, Kaikumedian töistä ja toimeksiannoista sopiminen, toimitukselliset tehtävät ja Kaikumedian työntekijöiden ohjaus ja valmentaminen.

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest