Asiakastyö KSEY:lle

22.12.2020

 

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on vapaaehtoistyöllä toimiva yhdistys, joka on toiminut Kouvolassa ja sen lähikunnissa vuodesta 1954. Yhdistyksen tarkoitus on edistää eläinten hyvää kohtelua ja vastustaa eläinsuojelurikkomuksia ja eläinrääkkäystä.

Yhdistys hoitaa kodittomia eläimiä ja etsiä niille uudet kodit. Eniten tällä hetkellä yhdistystä työllistää kissat, noin 400 kissaa sai uuden kodin vuonna 2019 yhdistyksen kautta. Koiria ja pieneläimiä sijoitetaan tarpeen mukaan. Yhdistyksellä on 1-2 palkattua työntekijää, pääosin yhdistyksen toiminta on mahdollista vapaaehtoisten voimin, yritysten ja yksityishenkilöiden tekemien lahjoitusten avulla. Erityisesti kissojen ylläpitotarvikkeista kuten kissanhiekasta ja kissanruokapurkeista on jatkuva pula.

Työntekijämme Jere teki asiakastyönään Excel-makroja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys Ry:lle kirjanpitäjän työn helpottamiseksi. Makrojen tarkoituksena on yhdistyksen eläinten rekisteröintitietojen käsittelyn yksinkertaistus. Makrojen tehtävä on automatisoida Excel-taulukon toimintoja. Makro on toimintosarja, joka automatisoidaan yhdeksi kokonaisuudeksi ja näin ollen nopeuttaa ja helpottaa Excel-taulukon käyttöä.

Eläinten talteenottopiste ja Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen eläintalo sijaitsee osoitteessa Puistolantie 9,45610 Koria. Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle voit myös jättää ilmoituksen, jos lemmikkisi katoaa.

 

Teksti / Sanni Sahanen, Kaikumedia

 

 

Tekijä

Teema

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest