Valtakunnan virallisen XVI Kylähullun haku on avattu

25.2.2021

Missä luuraa Valtakunnan virallinen XVI Kylähullu?

Valtakunnan Virallisten Kylähullujen Kilta ry julistaa seuraavan Kylähullun haun alkaneeksi. Haku on avoinna 21.2.2021 – 10.5.2021. Haussa on järjestyksessään kuudestoista Valtakunnallinen Kylähullu, jonka kahden vuoden toimikausi alkaa 24.7.2021 ja päättyy vuoden 2023 aikana.

Valtakunnan Virallinen Kylähullu toimii suomalaisen kylätoiminnan tiennäyttäjänä, tulevaisuuden väkevänä visijoitsijana. Haussa on henkilö, joka ennakkoluulottomasti, vahvalla tahtotilalla ja itsensä peliin laittaneena on aikaansaanut merkittävää, konkreettista jälkeä. Hakijalta odotetaan luovaa, tuloksellista, kaukokatseista, kylähullulle sopivaa toimintaa kylätoiminnassa ja paikallisessa kehittämisessä. Valtakunnan Kylähullun arvonimi on elinikäinen, arvonimi ei periydy. Tällä hetkellä titteliä pitää hallussaan Jukka Naukkarinen Kouvolan Ummeljoelta.

VALINNAN EHDOT

Hakemisen tulee tapahtua muiden kuin ehdokkaan itsensä toimesta. Ehdokkaan kunnanjohtajan tai kunnan virallisen nimenkirjoittajan on sitouduttava kustantamaan juhlat ja siihen liittyvät kulut, jotka aiheutuvat, kun Virallinen Kylähullu luovuttaa vuonna 2023 nimityksen eteenpäin. Kunnan kirjallinen sitoumus on liitettävä hakemukseen mukaan.

HAKEMINEN

Hakeminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella ja lomakkeen lisäksi voidaan toimittaa liitteitä sähköpostitse esim. suosituksia ja/tai dokumentteja ehdokkaan toiminnasta.

Sähköinen hakulomake:
https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgxwLsdFBWjzxknCrCMXxSgrnjWhR

Paperiset hakemukset:
Jukka Naukkarinen
Kiitotie 140, 46810 Ummeljoki

VALINTARAATI

Kylähullun valinnan suorittaa arvovaltainen valintaraati. Valinnasta ei voi valittaa. Viimeiseksi valittu Virallinen Kylähullu vastaa seuraajansa valinnasta ja nimittää valintaraadin valitsemaan seuraavan Virallisen Kylähullun.

XVI KYLÄHULLUN JULKISTAMINEN

Juhlallinen nimeämistilaisuus järjestetään 24.7.2021 Kouvolan Myllykoskella KymiLibri -kirjamessujen yhteydessä.

Lisätietoja:
XV Valtakunnan Virallinen Kylähullu Jukka Naukkarinen
p. 040 5899701
[email protected]

http://kylahullu.net/

https://www.facebook.com/valtakunnankylahullut

http://virallisetkylahullut.blogspot.com/2020/

Tekijä

Teema

Avainsanat

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest