Irene Mäki-Paakkanen on Positiivisin kouvolalainen 2020

12.4.2021

Kouvolalaiset äänestivät kuudesta Positiivisin kouvolalainen 2020 -finalistista voittajaksi KPL:n talkoovoimista tutun Irene Mäki-Paakkasen.

Positiivisin kouvolalainen 2020 on nyt valittu. Voittaja on kouvolalainen eläkkeellä oleva vapaaehtoistoimia Irene Mäki-Paakkanen. Kommenteissa Ireneä kuvailtiin muun muassa ”valovoimaiseksi fillaroivaksi Kouvolan puolesta puhujaksi”, muita huomioivaksi, hyväntuuliseksi, kannustavaksi, iloiseksi ja positiiviseksi henkilöksi. ”Peli ilman Irenen ”jäätelöitä myynnissä” on kuin tyhjä arpa”. ” ”Kaikki tuntee Irenen.” ”Irene jaksaa kannustaa omaa joukkuettaan aina! Ja saa omalla positiivisuudellaan myös muut mukaan innostumaan talkoisiin.” ”Aina iloinen, reipas, valmis auttamaan ja aktiivinen valoisa toimija.”

Tämä on suuri kunnia! Kiitos heille jotka ehdottivat minua ja kiitos kaikille jotka äänestivät!

Irene Mäki-Paakkanen, Positiivisin kouvolalainen 2020

Kaikumedia toteutti syksyllä 2019 lyhytvideosarjan ”Vapaaehtoistoiminnan kasvoja Kouvolassa”, jonka ensimmäisessä osassa esiteltiin Irene Mäki-Paakkanen. Videon voi katsoa tästä linkistä.

Kilpailussa annettiin ennätysmäärä ääniä: kaikkiaan 3532. Muut ehdokkaat äänestyksissä olivat Eija Parkkinen, yrittäjä, Virtakiven sauna, Fatmir Taka, yrittäjä, Ravintola Kreeta-Adria, Tarmo Ranta, muusikko ja yrittäjä, Viihdepalvelu Entare, Tiia Valkeapää, vuoropäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola ja Tuomas Hoikkala, toiminnanjohtaja, Taidekeskus Salmela. Ensimmäisellä kierroksella kouvolalaiset antoivat 187 ääntä, joissa ehdotettiin 99 eri henkilöä tai tahoa finaaliin. Raati valitsi ehdokkaista kuusi finalistia, joita kouvolalaiset saivat äänestää toisella äänestyskierroksella.

”Äänten jakautuminen ehdokkaiden kesken oli tasaista ja voittaja erottui lopulta pienellä erolla. Se kertoo, että raati valikoi hyvät ehdokkaat! Kuka tahansa ehdokkaista olisi ansainnut olla Positiivisin kouvolalainen 2020. Iso kiitos ehdokkaille ja kaikille heitä äänestäneille!” sanoo projektipäällikkö Taru Mikkonen.

Positiivisinta kouvolalaista on etsitty vuodesta 2006, alussa nimellä Positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen. Projektilla halutaan nostaa esiin kouvolalaisia tai kouvolalaislähtöisiä henkilöitä ja tahoja, jotka levittävät omalla toiminnallaan positiivista ilmapiiriä. Aiempina vuosina kunnian ovat saaneet muun muassa Kuudes Kenttäpelaaja (2019), tangokuningas Marko Lundberg (2016), Positiivisten Ihmisten Kouvola -FB-ryhmä (2017), linja-autoyrittäjä Veli-Matti Puolakka (2012) ja sisutusliike Dreamsin yrittäjä Jessica Polat (2018).

Lisätietoja 
Taru Mikkonen
Positiivisin kouvolalainen 2020 -projektipäällikkö
050 406 7668
[email protected]i

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest