Tuottava idea – innovaatioita haussa!

8.4.2021

Kouvolan Nuorkauppakamarilla on haku päällä Kouvolan seudulla kehitetyille innovaatioille. Tuottava Idea -kilpailussa etsitään erilaisia innovaatioita kansalliseen kilpailuun, jonka palkintona on muun muassa yrityksen logo New Yorkin Times Squaren valotaululle.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen ja kaikille avoin kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha.

Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup-sarja. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tule olla tuottavassa käytössä, pois lukien startup-sarjaan osallistuvat ideat.

Kouvolassakin on kehitetty vaikka mitä hienoa ja tämä kilpailu tarjoaa innovatiivisille yritykselle mahdollisuuden saada kansallista näkyvyyttä. Tarvittaessa autamme hakemuksen tekemisessä, kertoo Kouvolan Nuorkauppakamarin Tuottava Idea -projektipäällikkö Helin Kulla.

Kilpailuun voi ilmoitta ideoita kuka tahansa yritys, yhteisö tai yksityishenkilö. Lomake on kilpailun nettisivuilla osoitteessa www.tuottavaidea.fi. Kilpailuaika jatkuu 15.4.2021 saakka ja kansallinen palkintojenjakotilaisuus on 1.10.2021 Pörssitalolla Helsingissä.
Kilpailun somekanavissa on myös ajankohtaista asiaa kilpailuun liittyen FB @tuottavaidea IG @tuottavaidea

Kilpailu on kaksiosinen. Ensimmäisen osan päätteeksi valitaan alueiden voittajat kaikista sarjoista. Sen jälkeen kilpailu jatkuu kansalliseen finaaliin. Kansallisessa finaalissa valitaan yhteensä kolme voittajaa, yksi kustakin sarjasta. Finaalin voittajille on luvassa globaalia näkyvyyttä, sillä voittajayrityksien logot ja voittavat ideat pääsevät New York Times Squaren valotaululle. Kansallisten kilpailuiden voittajat pääsevät lisäksi soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa.

Aiempina vuosina kilpailussa on palkittu muun muassa Ouran Health Oy:n Oura-älysormus, Naavan Viherseinä, Vincitin pysäköinnintarkastajien älylasit, Ponssen Scorpion-älyharvesteri ja HppyOrNot-asiakastyytyväisyysmittaus. Kouvolalainen Lakumesta voitti vuonna 2019 aluekilpailun yritys-sarjassa.

Kilpailun kansallisia yhteistyökumppaneita ovat tänä vuonna Genelec, Nasdaq, Grano ja Hurja Solutions. Kilpailun suojelija on Suomen Elinkeino- ja kehitysyhtiöt SEKES ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Helenius.

Lisätietoja
Helin Kulla
Tuottava Idea -projektipäällikkö
Kouvolan Nuorkauppakamari
040 178 3383

 

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest