Kevyt Olo – Lääkkeet Kohillaan

12.8.2021

Lääkkeet kohillaan – kappale on Sakari Laitisen käsialaa. Kappale on syntynyt omasta kokemuksesta skitsofreniaan sairastumisesta ja siitä toipumisesta.

Kappaleesta kertyneet tuotot ohjataan Kouvolan mielenterveysseura ry:n toiminnan tukemiseksi. Biisi toteutettiin osana Parik-säätiön Kulttuurilla osallisuutta -hanketta. Hanke pyrkii taiteen ja kulttuurin keinoin mahdollistamaan ihmisten kohtaamista, vahvempaa osallisuutta ja tukee sosiaalisten taitojen vahvistumista. Hankkeessa edistetään mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tasavertaisia mahdollisuuksia harrastaa taidetta ja kulttuuria. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) rahoittaa hanketta vuosina 2019–2021 Veikkauksen tuotoilla.

Kaikumedian taitavat tiimiläiset ovat vastanneet videon kuvakäsikirjoituksesta, ohjauksesta, kuvauksesta ja editoinnista sekä lavastuksesta.

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest