Mikä Kaikumedia?

14.2.2022

Katso Kaikumedian virallinen esittelyanimaatio!

Kaikumedia on Parik-säätiön viestintä- ja mediatyöpaja. Kaikumediassa työtehtäviin kuuluu muun muassa videotöitä, graafista suunnittelua, nettisivujen ylläpitoa, tekstinkäsittelyä, suurkuva- ja tarratulostusta sekä tekstiilipainatusta. Kaikumedia julkaisee sisältöjä omilla verkkosivuillaan www.kaikumedia.fi sekä somekanavillaan Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.

Kaikumediassa voi työskennellä kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa tai palkkatuetussa työssä. Kaikumedialle voi hakeutua TE-toimiston tai Kymsoten Monialaisen Työelämäpalvelun kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Parik-säätiöön.

Animaation on tietenkin tehnyt taitava tiimiläisemme.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan työpajaamme!

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest