Työkokeilukokemus Kaikumedialla

16.3.2022

Mitä mieltä olet ajastasi Parikilla? 

Olen tyytyväinen siitä kaikesta, mitä olen saanut aikaan aikanani Kaikumedialla. Olen saanut hyvin työkokemusta ja samalla pääsin täyttämään portfoliotani. Töissä on ollut mukavaa ja melko stressivapaata. Päiväni kuluivat hiljaisesti työskennellen erilaisissa projekteissa.   

Missä yksikössä olet työskennellyt ja millaisia työtehtäviä olet tehnyt? 

Olin Kaikumedialla 4 kuukautta. Näiden kuukausien aikana tein enimmikseen graafisia töitä, kuten erilaisia julisteita ja tiedotteita. Tämän lisäksi tein animaatioita ja someposteja. Avustin myös erilaisissa tulostustöissä ja näiden leikkaamisessa. Meillä oli erilaista porukkaa tekemässä omia hommiaan Kaikumedialla, mutta välillä pääsin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä eri projekteissa. 

Miten jaksosi Parikilla on vahvistanut taitojasi? 

Mielestäni taito, joka on vahvistunut eniten aikanani Parikilla, on yhteistyön teko eri asiakkaiden kanssa. Tein omia pieniä töitä, mutta isoimmat projektit olivat enimmäkseen tilaustöitä erilaisten asiakkaiden kanssa. En ollut ennen tehnyt tämänlaista työtä, joten se oli aika uutta minulle. Siitä huolimatta ainakin omasta mielestäni tein työni hyvin ja asiakkaat pitivät töiden lopputuloksista.     

Mitä jatkosuunnitelmia sinulla on Parik-säätiön jälkeen? 

Aluksi tietenkin menen takaisin työnhakuun. Suunnitelmanani on joko mennä suoraan töihin, tai jos en koe onnistumista siinä, alan työstämään itsenäisesti omia projektejani. 

Muita ajatuksia? 

Mielestäni paras asia Kaikumedialla töissä olosta oli se, että sain suuntaa osaamiselleni. Tällä tarkoitan sitä, että usein kun olen kotona tekemässä omia itsenäisiä projekteja, jään usein siihen ”mitähän voisin tehdä”- vaiheeseen. Töissä Parikilla sain useita eri töitä ja projekteja, ja useina päivinä minulta tultiin kysymään ”hei, x henkilö tarvitsee x asian tehtyä, voisitko tehdä sen”, tai ”hei, x hanke tarvitsee julisteen”. Tämä tarkoittaa, että koko ”mitähän voisin tehdä”- vaihe eliminoitiin kokonaan ja pääsen heti töihin. Tämän lisäksi iso osa töistäni oli sellaisia, missä pääsin itse käyttämään omaa mielikuvitustani tekemään mitä haluan. Tästä esimerkkinä yksi töistäni oli somepostien tekeminen. En saanut yksityiskohtaisia ohjeita kuten ”piirrä x juttu tälle päivälle” vaan tyyliin ”tee jotain x päivälle”. Tämä tarkoittaa, että pääsin itse luonnostelemaan asioita. 

Hae sisältöjä

Arkistot

Tekijä

Teema

Pin It on Pinterest